Ozonoterapie


 

 

 

 

 

Prezentare ozonoterapie

Terapia cu ozon reprezinta un tratament revolutionar, cu efecte pe termen lung si cu actiuni vindecatoare remarcabile. Terapia si-a dovedit eficienta in numeroase domenii medicale dar este utilizata cu succces si in segmentul cosmetic, pentru tratamentele impotriva imbatranirii.Pornind de la faptul ca la originea oricarei afectiuni se afla oxigenarea insuficienta la nivel celular, tratamentul bazat pe un amestec de oxigen si ozon face “reparatia” din interior, reducind zona afectata si inflamatia.

CITESTE MAI MULT…

Beneficiile terapiei cu ozon

Avand la baza mai bine de 25 de ani de experienta, beneficiile tehnologiei rusesti de terapie cu ozon pot fi sumarizate dupa cum urmeaza:

Terapia cu ozon are o eficienta clinica de 100% in tratarea bolilor bacteriene si virale datorita proprietatilor sale antibacteriene, antivirale si antifungice puternice; bolile asociate cu simptome de hipoxie multumita efectelor sale benefice asupra transportului si eliberarii de oxigen in tesuturi si procesele dependente de oxigen; tulburarile circulatorii multumita efectului sau asupra circulatiei sanguine.

CITESTE MAI MULT…

Terapia cu ozon in cosmetologie

Progresul stiintei medicale in prezent este orientat catre dezvoltarea de noi tehnologii care permit nu numai tratarea cu eficienta crescuta a bolilor, ci si prevenirea lor de asemenea, crescand potentialul vital al organismului.

Una din aceste abordari progresive este terapia cu ozon. Are o gama larga de actiune, in chirurgie, dermatologie, urologie, medicina interna. Ar fi ciudat daca ozonul nu ar fi folosit in cosmetologie- unul din cele mai progresiste domenii ale aplicarii sale.

CITESTE MAI MULT…

Terapia cu ozon in cadrul tratamentului complex al celulitei si a modelarii corporale

Panicolopatiile dematoase- fibrosclerotice sau celulitele sunt o problema exclusive feminine si reprezinta o stare patologica a celulelor grase (adipocite). Printre motivele si factorii de risc care induc o schimbare a celulelor grase, se numara genetica, familia, trasaturile nationale, perioada pubertarii, sarcina si nasterea, tulburarile hormonale si tratamentul cu contraceptive, varsta si stilul de viata.

Dupa surse diferite, 80- 95% din femei sufera de o forma de celulita. Zonele afectate sunt coapsele si fesele, mai rar spatele si bratele.

CITESTE MAI MULT…

Terapia cu ozon in dermatologie

In dermatologie “universalitatea” terapiei cu ozon este explicata prin proprietatile fizico- chimice ale ozonului medical si o gama larga a efectelor sale terapeutice: bactericid, viricid, fungicide, antiinflamatorii, stimulante, imunomodulatoare. Din ce in ce mai mult terapia cu ozon este folosita intr-un complex cu metodele traditionale pentru a grabi porcesul de vindecare, dar poate fi de asemenea folosita ca momoterapie. Un curs de tratament de forma nosologica include mai multe metode de terapie cu ozon.

CITESTE MAI MULT…

Terapia cu ozon in medicina interna

Aici puteti gasi cateva materiale legate de experienta Rusiei in ceea ce priveste folosirea terapiei cu ozon in acest domeniu al medicinei interne, incluzand mecanismele de actiune terapeutica a terapiei cu ozon pe legaturile patogenice si principalele simptome clinice ale celor mai raspandite boli interne la fel ca si metodele recomandate de terapie cu ozon si rezultatele clinice asteptate.

CITESTE MAI MULT…

Terapia cu ozon in neurologie

Aici puteti gasi cateva materiale care arata experienta Rusiei in folosirea terapiei cu ozon in practica chirurgicala incluzand mecanismele de actiune terapeutica a terapiei cu ozon asupra legaturilor patogene si a simptomelor clinice principale ale celor mai intalnite patologii neurologice la fel ca si metodele recomandate de terapie cu ozon si rezultatele clinice asteptate.

CITESTE MAI MULT…

Ozone therapy in the oncology

N. Altman (1995) summarizing the available experimental and clinical experience of world practice of ozone therapy in his book “Oxygen healing therapies” wrote that ozone has been used in the oncology for about ten years.

The works dedicated to investigations into the action of ozone in malignant tumors were made by the scientists from Germany, Cuba, the USA, Italy, Switzerland and have been recently continued in Russia.

CITESTE MAI MULT…