Dermatologie estetică și cosmetică medicală

Dam stralucire frumusetii ! Folosim tehnologie de ultima generatie, unele aparate fiind abia aparute in SUA sau Australia . Specialistii nostri participa la Congresele Internationale din domeniul dermatoesteticii medicale tinand astfel pasul cu noutatile.Centrul Medical Dr. Zaharia va ofera o gama completa si complexa de servicii specifice, utilizand aparatura moderna de ultima generatie :
- Consultatii
- Consiliere estetica
- Microdermabraziune cu cristale
- Microdermabraziune cu diamante
- Dermapen
- Peeling chimic si Phytopeeling
- Epilare IPL
- Rejuvenare IPL
- Terapie Laser ( epilare, acnee, varice)

Microdermabraziunea cu cristale

 

 

Microdermabraziunea cu cristale este o metoda moderna de peeling mecanic realizata controlat printr-un jet continuu de cristale de oxid de aluminiu, pus in miscare prin puterea presiuni negative ( vacuum). Se realizeaza indepartarea partiala a epidermului, rezultatul fiind o piele mai luminoasa si mai fina.


Microdermabraziunea cu diamante

 

 

Microdermabraziunea este un tratament de cosmetica faciala care presupune exfolierea tegumentului cu dischete abrazive cu pulbere de diamant hipoalergenic , ce asigură un mai bun control asupra peelingului mecanic astfel realizat. Exfolierea stratului cornos prin microdermabraziune aduce dupa sine o excelenta regenerare celulara, si reechilibrarea fibrelor de elastina.


Dermapen

 

 

Completare


Peelingul chimic

 

Peelingul chimic este o  procedura nechirurgicala  pentru a restaura o fata ridata , patata sau distrusa de soare, utilizand o solutie chimica care va indeparta straturile superficiale ale pielii. Noile celule ce se formeaza in timpul procesului de vindecare produc o suprafata a pielii mai neteda, mai intinsa, si cu aspect mai tanar.


Epilare IPL

 

Epilarea IPL este metoda extrem de eficienta de a scapa definitiv de parul nedorit. Laserul IPL distruge radacina firului de par cu ajutorul unui fasicul de energie care actioneaza in straturile profunde ale pielii. Tehnica luminii pulsate folosita in epilarea definitiva reuseste astfel sa obtina o penetratie mai buna a pielii si un grad scazut de pericol in ceea ce priveste agresiunea asupra structurilor invecinate.


Rejuvenare IPL

 

Rejuvenarea faciala este cea mai noua si revolutionara terapie faciala care da rezultate spectaculoase si rapide datorita E-light. E-light este tehnologia ce combina cu succes IPL ( Intense Pulsed Light) cu radiofrecventa bipolara si de aceea rezultatele sunt spectaculoase


Terapie laser (epilare, acnee, varice)

 

 

Terapie laser (acnee, varice) este o terapie moderna si foarte eficienta pentru tratarea acestor afectiuni. Rezultatele apar rapid dupa procedura si se mentin pe termen lung.

Personal Medical: