Peeling chimic si phytopeeling

nopic

Peelingul facial reprezinta o terapie de regenerare tisulara in tratamentele contra imbatranirii. Prin peeling facial se asigura refacerea pielii imbatranite ( cu riduri vizibile) sau degradate de agenti fizico-chimici, prin proceduri de exfoliere( indepartarea straturilor superficiale ale pielii).

Noile celule ce se formeaza in timpul procesului de vindecare produc o suprafata a pielii mai neteda, mai intinsa si cu aspect mai tanar.

Peelingul chimic este o procedura nechirurgicala pentru a restaura o fata ridata , patata sau distrusa de soare, utilizand o solutie chimica care va indeparta straturile superficiale ale pielii. Noile celule ce se formeaza in timpul procesului de vindecare produc o suprafata a pielii mai neteda, mai intinsa, si cu aspect mai tanar. Peelingul chimic poate fi utilizat pe toata fata sau in regiuni specifice, cum ar fi fruntea sau aria din jurul gurii. Peeling-ul chimic poate imbunatati aspectul dvs si increderea de sine dar nu va indeparta toate imperfectiunile faciale si nu va preveni imbatrinirea.

Peelingu-rile chimice pot fi clasificate astfel:

- peeling-uri superficiale: stratul cornos este distrus pana la cel granulos si se efectueaza cu: zapada carbonica
- de profunzime medie: in cazul lor se produce distrugerea epidermului
- profunde, care penetreaza tegumentul pana la limita medie a dermului reticular.

Phytopeeling si este un procedeu cu mai putine riscuri ,costuri mai mici dar cu aceleasi rezultate, care foloseste produse de ingrijire bazate pe extracte naturale si care garanteaza rezultate de exceptie pe termen nelimitat.

Tratamentul de phytopeeling este o terapie de regenerare tisulara non-chirurgicala aplicabila in cazul unor tenuri cu acnee, ten gras, cicatrici de orice provenienta, riduri, vergeturi si pigmentari ale pielii.

Prin aplicarea tratamentului de phytopeeling se obtine o reactie de hiperemie puternica la nivelul tegumentului obligand astfel straturile superioare ale tesutului sa se exfolieze.

Circulatia sanguina stimulata intensifica metabolismul celular, inducand o regenerare accelerata a tuturor tipurilor de celule, pana la stratul dermal care are in compozitia lui fibroblaste si fibrocite care au ca principala functie sinteza componentei fibrilare: colagen, reticulina, elastina, fibronectina, glicozaminoglicani – acid hialuronic.

Procesul de vindecare consta in formarea de celule noi care vor determina intinerirea, netezirea si intinderea pielii.

Din acest motiv, eficienta tratamentului de phytopeeling consta in rezultate spectaculoase de intinerire a tenului sau a suprafetei pielii pe termen lung cu preturi mici si fara a fi nevoie de operatii estetice dureroase si costisitoare.

Aceasta terapie nu se adreseaza tenului sensibil, alergic, subtire, care prezinta cuperoze, pilozitate crescuta, dermatoze, rani deschise si infectate (in acnee), hiperpigmentari, sau persoanelor cu ten de culoare inchisa care prezinta o depigmentare puternica.