Microdermabraziunea cu diamante

microdermoabraziune_diamante

Microdermabraziunea este un tratament de cosmetica faciala care presupune exfolierea tegumentului cu dischete abrazive cu pulbere de diamant hipoalergenic , ce asigură un mai bun control asupra peelingului mecanic astfel realizat. Se obtine eliminarea stratului cornos al tenului – acel strat al pielii alcatuit in principal din celule moarte. Exfolierea acestui strat prin microdermabraziune aduce dupa sine o excelenta regenerare celulara, si reechilibrarea fibrelor de elastina.


Efecte microdermabraziune

Prin microdermabraziune se realizeaza o excelenta stimulare a productiei de celule noi, o accelerare a productiei de colagen si elastina prin presiunea negativă exercitata simultan cu forţa abrazivă a dischetelor de diamant pentru a dubla eficienţa exfolierii straturilor superficiale ale pielii.

De asemenea aceasta metoda permite alegerea a trei nivele de intensitate in microdermabraziune: superficial – care elimină doar primul strat de celule moarte, mediu – care atinge membrana bazală şi realizează o curăţare minuţioasă; şi profund – presupune temeinice cunoştinţe medicale din partea terapeutului căci este dedicat unui tratament extrem de complex al pielii.

Rezultatul: ten reintinerit, fara aspecte de maturizare prematura. Un ten mai luminos, mai tineresc, catifelat si perfect uniformizat.

Microdermabraziunea este o terapie non-invaziva, care actioneaza doar asupra straturilor superficiale ale pielii. Capătul de tratament în formă de creion permite accesul şi tratarea unor zone mai delicate cum ar fi pliurile nasului, zonele de sub ochi, colţurile gurii.

Rezultate tratamentului de microdermabraziune

Microdermabraziunea este complet nedureroasă si se desfasoara in conditii de maxima siguranta. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima şedinţă:

- regenerare celulară şi tisulară;
- accelerarea producţiei de colagen şi elastină;
- curăţarea tenului şi redarea luminozităţii;
- atenuarea instantanee a ridurilor;
- curăţarea şi decongestionarea ţesuturilor;
- eliminarea petelor, comedoamelor, coşurilor;
- tratarea acneei;
- uniformizarea zonelor decolorate inestetic;
- accelerarea hidratării naturale a tenului;
- uniformizarea cicatricilor superficiale.


Avantaje microdermabraziune

- Tratamentul este nedureros – nu necesită anesteziere
- Poate fi repetat la intervale scurte (o data pe saptamana)
- Tratament simplu şi rapid, nu necesita perioada de recuperare
-Rezultate vizibile instant

Microdermabraziunea este recunoscuta in cosmetica faciala ca unua dintre cele mai eficiente metode de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului.