Microdermabraziunea cu cristale

microdermoabraziune_cristale

Microdermabraziunea cu cristale este o metoda moderna de peeling mecanic realizata controlat printr-un jet continuu de cristale de oxid de aluminiu, pus in miscare prin puterea presiuni negative ( vacuum). Se realizeaza indepartarea partiala a epidermului, rezultatul fiind o piele mai luminoasa si mai fina.

Microdermabraziunea declanseaza modificari in profunzime (la nivelul dermului) astfel incat este stimulata siteza de colagen, elastina si microcirculatia sangvina.

Rezultatele se vad imediat dupa primul tratament, senzatia este de “piele curata si proaspata”. Rezultatele mai profunde ( cresterea fermitatii si a elasticitatii, uniformizarea culorii si a texturii) necesita o serie de tratamente. Se recomanda o serie initiala de 5-8 sedinte la 1-2 saptamani interval si tratament de intretinere la 2-3 luni.

Se recomanda o atentie sporita la utilizarea produselor de ingrijire a pielii intre sedintele de microdermabraziune, deoarece absorbtia substantelor active din acestea este crescuta dupa realizarea procedurii.

Indicatii :

- Acnee comedoniana ( puncte negre )
- Cicatrici superficiale ( post-acneice, traumatice, chirurgicale )
- Pori dilatati
- Hiperpigmentarea superficiala, inclusive melasma
- Riduri fine
- Piele atrofica si/sau matura
- Milia
- Keratoza pilara
- Vergeturi

Pielea deteriorata de radiatii uv/soare

- Culoare neuniforma ( aspect patat)
- Efelide ( pistrui )
- Lentigine senile ( pete de varsta )
- Hiperkerotoza ( ingrosare neuniforma )
- Deshidratare, descuamare

Microdermabraziunea se poate combina si cu alte metode de rejuvenare (IPL, injectii cu botox, injecti cu acid hialuronic, tratamentul cu serurile intraceuticals).