INTRACEUTICALS

intraceuticals

Tratamentul de lux al Madonnei

Intraceuticals este un sistem revolutionar non-invaziv care inlocuieste traditionalele tratamente cu toxina botulinica si acid hialuronic. Este un tratament cu substante relaxante pentru mentinerea efectului toxinei botulinice sau pentru riduri fine, cu rezultate vizibile dupa prima sedinta.

Ajuta la hidratarea imediata a tenului si confera o fermitate sporita acestuia. Ridurile si liniile fine sunt reduse si conturul fetei este vizibil imbunatatit prin stimularea productiei de colagen si elastina.

Intraceuticals foloseste un procedeu unic pe baza de oxigen hiperbaric pentru a introduce substante active precum: acid hialuronic, ceai verde, vitamine A, C, E, aloe vera, etc, in profunzimea dermului, acoolo unde nicun alt aparat/produs NU poate ajunge

In ce consta tratamentul Intraceuticals?

Intraceuticals se prezinta intr-o forma complexa, care vizeaza atat tratarea cat si intretinerea tenului post-proceduri. Pentru cele mai bune rezultate, trebuiesc efectuate sase sedinte de Intraceuticals, kit-ul care se achizioneaza continand fiolele necesare tratamentului in centrul medical si cremele pentru acasa.

O fiola corespunde unei singure proceduri si contine un cocktail de acid hialuronic, antioxidanti si vitamine.Moleculele de acid hialuronic sunt extrem de mici, pentru a putea patrunde mai usor in derm cu ajutorul oxigenului hiperbaric, asigurand o hidratare excelenta pe intreaga suprafata.

In corpul aparatului se gaseste oxigenul hiperbaric, iar printr-un furtun transparent acesta se conecteaza la un pulverizator. In recipientul plasat pe pulverizator (arata ca un sistem de airbrush pentru machiaj), se pune fiola de acid hialuronic, iar apoi, incetul cu incetul, aceasta se repartizeaza in sensul de pozitionare a ridurilor si pe punctele de drenaj limfatic.

Dupa efectuarea intregului program (kit-ul cu sase fiole de tratament – cate o fiola pe saptamana in centrul medical), efectele se mentin in proportie de 100% aproximativ jumatate de an. In aceasta perioada se recomanda utilizarea cremelor din gama Intraceuticals acasa, iar ideal ar fi ca macar la o luna sau doua sa fie efectuata cate o sedinta de intretinere.

Ce probleme trateaza Intraceuticals?

Intraceuticals opereaza trei tipuri diferite de programe: Rejuvenate, Opulence si Clarity.

Rejuvenate este fara doar si poate cel mai solicitat program, deoarece recontureaza ovalul facial, ridica pometii si atenueaza vizibil ridurile. Imbatranirea fetei este datorata intr-o proportie importanta si deshidratarii, iar pe masura ce inaintam in varsta, productia de acid hialuronic din organism scade. Acesta este si motivul pentru care fiolele de tratament contin o infuzie consistenta de acid hialuronic. Cu alte cuvinte, Intraceuticals suplineste lipsa de acid hialuronic la nivelul pielii.

Rejuvenate este destinat in special femeilor de peste 25 de ani, iar efectele sale pot fi potentate in cazul unor riduri mai adanci, de utilizarea atoxilenei inaintea inceperiii tratamentului. Atoxilena permite muschilor faciali sa se relaxeze si se aplica doar pe zonele ridate. Spre deosebire de botox care intrerupe practic activitatea musculara, atoxilena are rolul de detensionare. Rejuvenate constituie un remediu excelent pentru cearcane, pori dilatati, riduri, ten deshidratat si lipsit de elasticitate.

Al doilea tratament cu actiune localizata este Opulence, ideal pentru persoanele care se confrunta cu pete solare, pistrui, pete pigmentare si chiar pete cauzate de imbatranire. Gama Opulence contine vitamina C stabilizata, alaturi de acidul hialuronic si de antioxidanti.

Clarity, cel de-al treilea tratament, actioneaza ca un dezinfectant pentru piele, fiind indicat in special persoanelor al caror ten manifesta tendinte acneice. Seleniul continut de creme reduce inflamatiile, iar gama contine baton pentru cosuri, gel de curatare etc.

Intraceuticals este o terapie care intr-adevar da dependenta de a fi frumoasa si prin efectele sale nu te mai lasa sa revii la o stare inferioara. Insa vorbim aici despre o dependenta sanatoasa, extrem de benefica si care se declina intr-o solutie de frumusete pe termen lung.