Întrebări frecvente

Î:Ce am de facut daca vreau sa ma inscriu la Medicul de familie ?
R:

Daca doriti sa va inscrieti la medicul de familie , va vom inmana o cerere de inscriere in care veti completa datele dumneavoastra personale precum si numele si adresa medicului de familie de la care plecati. In plus este necesara o copie a C.I. si dovada de asigurare dupa caz ( Adeverinta conform ord.903/2007 de la angajator , cupon pensie , adeverinta de la institutia de invatamant).

Î:Daca sunt persoana publica , pot avea certitudinea ca vin la o consultatie privata si ca totul este confidential ?
R:

Indiferent de statutul pacientului , confidentialitatea actului medical este un aspect la care tinem foarte mult . In situatia in care solicitati masuri suplimentare in ceea ce priveste aspectul privat si confidential al actului medical , va rugam sa solicitati o discutie prealabila cu specialistul caruia urmeaza sa va adresati .

Î:Daca ma operez la Centrul Medical Dr. Zaharia unde imi scot firele ?
R:

Tot ce presupune urmarirea postoperatorie se realizeaza in centrul nostru , fara costuri suplimentare , cu exceptia situatiilor in care , din motive independente de actul medical efectuat la noi este nevoie de proceduri suplimentare ( reinterventie , materiale speciale , etc. )

Î:Care este costul unei injectari cu Botox / Acid Hialuronic ?
R:

Costul injectarilor cu botox sau acid hialuronic variaza in functie de cantitatea de substanta necesara si porneste de la 250 euro / zona.

Î:Care este costul unei sedinte de Intraceuticals ?
R:

Costul sedintei de Intraceuticals difera in functie de serul sau combinatia de seruri alese. Tariful difera si daca se opteaza pentru o sedinta sau pentru un pachet. Specialistul nostru va poate preciza cu multa acuratete costurile.

Î:Care este costul unei sedinte de ozonoterapie ?
R:

Infiltratii cu ozon : 60 lei /zona/sedinta

Autohemoterapie : 210 lei /sedinta

Î:Care este costul unei interventii pentru o alunita ?
R:

Costul exciziei unei formatiuni cutanate incepe de la 500 lei .

Daca in aceeasi sedinta se excizeaza mai multe formatiuni , incepand cu a doua , costul este de 130 lei / formatiune.

Î:Care este costul unei proceduri de Dermatoestetica ?
R:

Pentru o eficienta maxima a terapiilor , va recomandam un consult initial la unul din specialistii nostri . Veti stabili impreuna tipul de tratamentcare vi se potriveste cel mai bine.

Deoarece terapiile sunt personalizate , costurile difera . Microdermabraziune : de la 180 lei , Peeling chimic : de la 250 lei , Dermapen : de la 500 lei .

Î:Care este costul unei consultatii ?
R:

Consultatia simpla la Dermato-venerologie  : 80 lei

Consultatia cu diagnostic multiplu la Dermato-venerologie  : 100 lei

Consilierea dermatoestetica : 100 lei

Consultatia Ozonoterapie : 50 lei

Consultatia chirurgie plastica : 100 lei

Consultatia Medicina de familie/Neasigurati  : 80 lei

Î:Care este programul de consultatii ?
R:

Consultatiile se fac exclusiv in baza unei programari la telefon: 0256436641, cu exceptia urgentelor la medicina de familie care se pot prezenta la cabinet, in timpul programului medicului de familie (L,Ma,Mi,V : 8-13 si J : 15-20) dupa ce s-au anuntat telefonic .